Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Autoritățile române se așteaptă la timpi de așteptare crescuți, la punctele de trecerea frontirei cu Bulgaria, țară unde mulți au ales să-și petreacă minivacanța de Sf. Maria.
Ministerul Afacerilor Externe avertizează, într-o atenționare de călătorie emisă vineri, că în perioada 11 - 15 august 2017, din cauza numărului mare de autoturisme care vor traversa frontiera, există posibilitatea creșterii timpilor de așteptare și a formării de aglomerări la punctele de trecere, în special la punctul de trecere a frontierei Giurgiu - Ruse. "Se estimează că valorile cele mai ridicate de tranzit se vor înregistra în seara zilei de 11 august 2017 și în dimineața zilei de 12 august 2017, pe sensul de ieșire din România, precum și în seara zilei de 15 august 2017, pe sensul de ieșire din Bulgaria și intrare în România. Timpul suplimentar de așteptare poate fi cauzat, la punctul de frontieră Giurgiu - Ruse (pe sensul de ieșire din Bulgaria și intrare în România) de procedura de colectare a taxei de pod. Cetățenii români sunt rugați să se informeze asupra condițiilor de trafic prin punctele de frontieră, accesând paginile de Internet https://www.politiadefrontiera.ro/ro/traficonline/ şi https://www.mvr.bg/gdgp/информационен-център/пресцентър/ежедневех-трафик) și să utilizeze, pe cât mai posibil, toate punctele de trecere deschise de la frontiera româno - bulgară", sunt îndrumați turiștii care pornesc la drum, către stațiunile de la sud de Dunăre.
Și celor care vor să ajungă în Grecia li se recomandă ca, pe lângă punctul de frontieră Makaza (de la frontiera dintre Bulgaria și Grecia), să ia în calcul și punctele de frontieră limitrofe, Zlatograd și Ivaiylovgrad, deschise pentru mijloace de transport cu o masă totală de până în 3,5 t și o capacitate de transport de 8+1 locuri).

Back To Top