Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anunțat duminică depunerea unei inițiative legislative care vizează dublarea termenului de valabilitate în cazul pașapoartelor.

Ministrul Carmen Dan spune că proiectul urmărește ca pașapoartele să aibă o valabilitate de 10 ani, față de cinci ani, cât este în prezent.
Anunțul vine după ce românii din străinătate au anunțat, prin reprezentanții lor, că vor depune o plângere penală împotriva ministrului de Interne, dacă nu va lua măsuri pentru eliminarea cozilor la care sunt nevoiți să piardă timpul vara, când vin în concediu, dacă u nevoie de preschimbarea actelor.
„De la începutul lunii august, în faţa ghişeelor pentru eliberarea paşapoartelor s-au format cozi uriaşe din cauza neadaptării acestor servicii la valul mare de români care vin din străinătate în vacanţă şi doresc să îşi schimbe şi documentele. Dacă doamna ministru nu va rezolva cu maximă urgenţă această problemă, FADERE va face plângere penală împotriva acesteia. Este inadmisibil ca, după 10 ani, să spui că încă eşti luat prin surprindere de românii care, în luna august, vin în număr mare în ţară şi doresc să îşi înnoiască documentele. Statul român încă nu s-a obişnuit cu ideea că 25% dintre cetăţenii săi sunt plecaţi în afara ţării. Este revoltător ca un cetăţean român, care vrea să îşi petreacă două săptămâni de concediu împreună cu familia, să îşi piardă jumătate din timp pe la ghişee", a declarat Daniel Ţecu, preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Români din Europa, citat de Mediafax.

Back To Top