Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

plaja-din-mamaiaScandal pe o plajă din centrul staţiunii Mamaia. Mai mulţi bărbaţi băuţi au fost puşi la pământ de jandarmi. Aveau la ei mai multe cuţite şi au agresat un poliţist. Şapte dintre cei opt agresori, toţi din judeţul Ialomiţa, au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. 

Turiştii au început din senin să facă scandal. I-au înjurat pe barmani şi pe oamenii de pe plajă. 

Totul s-a întâmplat pe o plajă din centrul stațiunii Mamaia, transmite Digi 24. Bărbații au intrat cu mai multe sticle de băutură, le-au adresat injurii turiștilor, le-au călcat cearșafurile în picioare, ba, mai mult, pe unii i-au dat la o parte de pe baldachine. 

“Cineva a dat cu spray paralizant. Atunci s-a aruncat o ploaie de sticle şi pline, şi goale şi la aproximativ 6, 7 minute au venit şi jandarmii”, a povestit un martor. 

Un poliţist aflat în timpul liber le-a cerut scandalagiilor să înceteze. Indivizii au scos cuţitele şi l-ar fi rănit pe agent, mai transmite sursa citată.

Back To Top