Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Fostul comisar Traian Berbeceanu a avut o reacție dură împotriva jurnaliștilor care au publicat imaginile de la nunta respectivă, la care a participat și la care printre invitați s-a aflat și Laura Codruța Kovesi, actuala șefă a DNA.

Berbeceanu spune că imaginile datează din 2007, de la nunta unui coleg polițist, la care au mai luat parte vreo 300 de persoane. Într-un mesaj dur postat pe Facebook, fostul comisar explică amănunțit contextul de la acea vreme și subliniază faptul că, totuși, este vorba despre o nuntă care a avut loc acum 10 ani:
"Nu le mai distribui link-ul că le fac audiență gratuită!... una la care nici măcar nu au sperat vreodată...
Lumea-injustiției publică poze furate de cineva (cum altfel?) de pe undeva. Poze de la nunta unui coleg polițist, care a avut loc în anul 2007.
Cum era şi firesc, la nunta respectivă au participat foarte mulți polițişti şi câţiva procurori.
Plini de moralitate şi deontologie, aşa zişii jurnalişti, în afară de aceea că ignoră caracterul privat al evenimentului, în stilul caracteristic, mint de crapă pietrele titrând tendențios cu litere de-o şchioapă că "ar avea dovada faptului că fostul şef al BCCO Alba, comisarul Traian Berbeceanu şi şefa DNA aveau o relație apropiată şi se învârteau în aceleaşi cercuri"
1. Păi măi deontologilor, aşa cum se poate observa în poză, la masa la care mă aflam erau doar colegi polițişti, ce vi se pare anormal?
2. Dacă la acea nuntă, la care participau vreo 300 de persoane, se afla şi doamna procuror, unde-i relația de apropiere?
3. Sursele voastre de dezinformare, v-au explicat faptul că printre invitați se afla şi Muntean Alin? (la acea vreme, polițist cinstit).
4. Despre ce "cercuri în care ne învârteam" vorbiți, dezinformaților? (excluzând cercul format pe ringul de dans, deşi, după mintea voastră, eu ar fi trebuit să dansez pe hol, ca să nu vi se pară vouă suspect)
5. Am colaborat excelent cu doamna procuror şef Kovesi, în perioada 2004-2008, când era un merituos procuror DIICOT. De atunci nu am păstrat în vreun fel legătura cu domnia sa, în ciuda "relației extrem de apropiate" invocate de voi, deontologilor!
6. Pentru mine este foarte clar: aşa cum denaturați adevărul în cazul meu, o puteți face în toate "anchetele voastre jurnalistice", în funcție de interesul pe care îl aveți la un moment dat.
6. Ce tânără şi frumoasă era soția mea!"

Back To Top