Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Autoritățile române și reprezentanții casei regale s-au întâlnit marți seară, la Palatul Victoria, pentru a stabili detaliile funeraliilor Regelui Mihai I, care s-a stins din viață marți, la vârsta de 96 de ani. Guvernul va hotărî, miercuri, trei zile de doliu național în memoria Majestății Sale.

 

Întâlnirea, la care au participat reprezentanți ai Casei Regale și cei ai Secretariatului General al Guvernului, Ministerului Afacerilor Externe, Ministerului Apărării Naționale și Ministerului Finanțelor Publice a avut ca temă modul de implicare a instituțiilor guvernamentale în organizarea funeraliilor naționale în memoria Majestății Sale, Regele Mihai. În cadrul întâlnirii au fost stabilite activitățile, calendarul și detaliile tehnice privind desfășurarea funeraliilor naționale, a anunțat Executivul.
Potrivit surselor oficiale citate de presa centrală, în cursul zilei de miercuri, Guvernul va adopta o hotărâre pentru decretarea a trei zile de doliu național, pe 14, 15 și 16 decembrie. Cel mai probabil, anunțul oficial va fi făcut după ce Casa Regală va da publicității, de asemenea pe cale oficială, programul detaliat al funeraliilor. Secretariatul regal a precizat, marți, că aceste informații vor fi făcute publice astăzi.
Neoficial, informațiile de până acum indică faptul că trupul neînsuflețit al Regelui Mihai I va fi adus în țară pe 13 decembrie, cu o aeronavă MApN, și depus pentru câteva ore în Holul de Onoare al Castelului Peleș, după care va fi adus la Palatul Regal din București, unde va rămâne până sâmbătă, 16 decembrie, ziua înhumării.
La Palatul regal vor avea acces și toți cei care doresc să-i aducă Regelui Mihai I un ultim omagiu.
Înmormântarea va avea loc pe 16 decembrie, la Curtea de Argeș, precedată de slujba care va avea loc la Catedrala Patriarhală din București, oficiată de Patriarhul Daniel.

PE ACEEAȘI TEMĂ:

Regele Mihai I s-a stins din viață. Trupul neînsuflețit al Majestății Sale va fi adus la Castelul Peleș

Mesajul Principesei Margareta, noul șef al Familiei Regale, după trecerea în neființă a Regelui Mihai I

Rugăciuni pentru sufletul Regelui, la Catedrala Patriarhală. ÎPS Patriarhul Daniel: "Regele Mihai I al României rămâne în istorie ca simbol al unităţii şi demnităţii poporului român, exemplu de curaj, înțelepciune şi devotament în slujirea patriei"

Klaus Iohannis anunţă doliu naţional după moartea Regelui Mihai

Back To Top