Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

ajutoare sociale craiovaLa Craiova, ajutoarele sociale s-au ridicat şi anul acesta cu Mercedes, Audi, Range Rover sau taxi-ul. Puţini au fost oamenii care, încărcați cu sacoșe, au plecat pe jos sau cu autobuzul către case. Iar mulţi dintre ei au fost şi nemulţumiţi. Spun că ajutoarele sunt puţine şi de proastă calitate, dar dacă tot sunt gratis...vin să le ia, notează Digi 24. Primăria Craiova oferă alimente de trei ori pe an persoanelor cu venituri de sub 520 de lei, mai arată sursa citată.

În fiecare plasă s-au pus două kilograme de zahăr, două de făină, un kilogram de orez, unul de mălai şi doi litri de ulei - în valoare totală de 23 de lei. Ajutoarele nu i-ai mulţumit însă pe toţi, iar unii recunosc că.... nici măcar nu au nevoie de ele.

15.000 de şomeri, persoane cu handicap şi pensionari cu venituri de sub 520 de lei pe lună au benificiat anul acesta de aceste ajutoare. În total, Primăria a cheltuit din bugetul propriu pentru pachetele de Crăciun 345.000 de lei. Astfel de ajutoare se acordă la Craiova şi de Paște şi de Sf Maria, mai arată Digi 24.

Back To Top