Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

parcare supraetajata oradeaPrimăria Oradea va realiza, în următorii doi ani, o nouă parcare supratejată, la intersecţia străzilor Academiei cu George Bariţiu, pe locul fostei baze sportive Voinţa. Construcţia va avea subsol, parter şi două etaje.

Autorităţile spun că proiectul va contribui la îmbunătăţirea condiţiilor de parcare a autoturismelor. Asta în condiţiile în care, de anul viitor, se vor desfiinţa parcările din Piaţa Ferdinand care va deveni pietonală, informează Digi 24.

"Acest proiect este necesar având în vedere că anul viitor vor începe lucrările la piaţa Ferdinand, ea va deveni aproape în totalitate pietonală - nu vor mai fi locuri de parcare. Prin urmare cei care vor dori să ajungă la teatru, de exemplu, e nevoie să-şi lase maşinile într-o zonă cât mai apropiată. Are o faţadă, cea dinspre strada Bariţiu, sub formă de birouri, deci parte din clădire va fi de birouri în aşa fel încât faţada dinspre stradă să aibă un aspect corespunzător, iar partea din spate a parcării, cea dintre străzile Bariţiu şi Academiei va fi dedicată exclusiv parcărilor", a afirmat Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea, citat de Digi 24.

Valoarea lucrărilor care ar trebui să înceapă din primăvara anului viitor este de 4,5 milioane de lei, mai notează Digi 24.

Back To Top