Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Scrisoarea președinților celor două Camere ale Parlamentului a primit rapid răspuns din partea Comisiei Europene, care îi asigură că este informată cu privire la modificările aduse legislației privind justiția, "mizele aflate în joc precum şi potenţialele riscuri".

 

Într-un răspuns pentru Mediafax, Comisia Europeană transmite că este la curent cu procesul de modificare a legilor justiției și bine informată pe acest subiect. "Comisia a primit scrisoarea transmisă de către preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului. În acest moment studiem documentul în cauză. De asemenea, Comisia a urmărit îndeaproape procesul parlamentar din România şi evoluţia discuţiilor legate de modificările legilor din domeniul justiţiei de-a lungul a mai multor luni. Suntem foarte bine informaţi privind acest proces, mizele aflate în joc precum şi potenţialele riscuri. Suntem frecvent în contact cu Guvernul şi Parlamentul României, precum şi cu sistemul judiciar şi societatea civilă, în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare", a precizat Comisia Europeană, la solicitarea agenției citate.
Mesajul vine după ce, într-o scrisoare deschisă, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au răspuns avertismentului lansat de CE pentru România, declarându-se surprinși de atitudinea oficialilor europeni și îngrijorați că aceștia nu ar fi corect informați.

PE ACEEAȘI TEMĂ

Reacția șefilor Camerelor Parlamentului, la avertismentul Comisiei Europene, privind reforma Justiției

EUObserver: CE ameninţă România cu sancţiuni dure, din cauza Legilor Justiţiei

Back To Top