Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Un incident petrecut, vineri seară, într-un mall din București, ridică noi semne de întrebare asupra modului în care acționează polițiștii, în unele cazuri. O parte a scandalului a fost înregistrată și postată pe rețelele de socializare, iar opiniile pro și contra s-au strâns până acum cu miile. Dincolo de felul în care mama a fost băgată cu forța în mașina Poliției, faptul că echipajul ar fi lăsat copilul în centrul comercial, în grija unor străini, a stârnit furia multor persoane.

Poliția Capitalei a venit, sâmbătă, cu precizări, susținând că mama ar fi agresat copilul, lucru semnalat prin dispeceratul 112 de o persoană care a asistat la cele întâmplate, i-ar fi atras atenția și față de care femeia ar fi reacționat, de asemenea, violent.
"Poliția a primit, prin 112, un apel în care, o angajată al unui complex comercial din București a sesizat că o femeie, cu un comportament agresiv, își lovește copilul minor. Un echipaj de poliție a venit imediat la fața locului, iar în momentul în care s-au apropiat de persoana reclamată, aceasta a refuzat să se legitimeze, a încercat să plece, lovind cu pumnul în față pe unul dintre ei. A fost imobilizată, moment în care l-a mușcat de picior pe celălalt polițist. A fost condusa la secția de poliție pentru audieri. Copilul a fost preluat de prietenii femeii și ulterior, în scurt timp, de bunici. După audieri, Parchetul de pe lângă Judecătoria sector 2 a dispus reținerea persoanei în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. Violenţa reprezintă o încălcare a unuia dintre cele mai importante dintre drepturile copilului: dreptul la integritate fizică, demnitate umană şi protecţia copilului prevăzute de lege! Violenţa poate leza grav copilul din punct de vedere fizic şi psihologic!", se arată și într-un comunicat al Poliției Române.
Versiunea familiei femeii este cu totul alta, tatăl acesteia susținând că ea a fost lovită și că va solicita certificat medico-legal, pentru a-i trage la răspundere pe agenți. Și avocata persoanei reținute susține că aceasta ar fi fost lovită, lucru care s-ar vedea și pe înregistrările de pe camerele video din incinta mall-ului.
Poate cea mai importantă mărturie este, însă, a celui care a publicat filmarea, pe Facebook. Încă de la început, acesta a acuzat un abuz din partea Poliției Române: "Abuzurile poliției române!!! I au lăsat copilul minor de circa 4 5 anișori în grija unor străini... copilul de frică a urinat si striga o bate pe mami au lovito .... pentru o cearta între 2 femei .... va rog share sa vada toata lumea totul sa intamplat la Mega Mall Pantelimon".
Imaginile publicate de acesta pot fi văzute AICI.
Într-o intervenție telefonică, la un post central de televiziune, bărbatul a spus că el este cel care a preluat copilul, pe care nu îl cunoștea, așa cum nu o cunoștea nici pe mamă. El spune că femeia reținută era coafeza soției sale, dar întâmplarea a făcut să se afle în acel loc, la momentul intervenției polițiștilor. Acesta a mai dezvăluit că băiețelul, în vârstă de șase ani, după cum a precizat sâmbătă bunicul copilului, l-a luat de mână instinctiv, speriat de ce se întâmpla sub ochii lui. Potrivit bărbatului, copilul tremura de frică.
Deși, așa cum reiese și din filmare, i-a întrebat pe polițiști în repetate rânduri ce au de gând să facă în cazul copilului, care în mod evident nu putea rămâne singur în mall, echipajul și-a văzut nestingherit de treabă. Bărbatul mai spune că polițiștii nu l-au legitimat, pentru a ști cui lasă copilul, și că a fost nevoit să contacteze pe Facebook familia micuțului, ca să vină să-l recupereze.
Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei a anunțat, sâmbătă, că atât incidentul, cât și comportamentul polițiștilor, vor fi analizate în cadrul cercetărilor din dosarul penal deschis în acest caz.

Back To Top