Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

violenta in scoalaTrei femei din Constanţa, cu vârste între 29 şi 37 de ani, au fost reţinute de Poliţie, după ce au bătut un elev pe holurile unei şcoli. Întreaga scenă fusese filmată de copiii aflaţi în pauză, iar imaginile au ajuns şi la poliţişti.

Cele mame au fost reținute de polițistii constanțeni, urmând ca după-amiază să se prezinte în fața instanței cu propunere de arestare preventivă, informează Digi 24. Ele sunt acuzate de lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Incidentul a avut loc luni după-amiază la o școală din Constanța. Femeile au intrat în școală și au bătut un elev de 14 ani. Conducerea școlii spune că acest băiat este un elev problemă, fiind lăsat corigent și repetent de mai multe ori și a provocat mai multe incidente în școală. Mamele au intrat în școală pe motiv că vor să depună o reclamație împotriva acestui copil. Însă, după ce au depus această reclamație, au mers la sala unde se afla elevul și l-au bătut. O profesoară a intervenit și a reușit să-i despartă, mai notează sursa citată.

Întregul incident a fost filmat de elevi, iar imaginile au fost postate pe rețelele de socializare.

Back To Top