Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Informaţiile apărute în spaţiul public, despre fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, au fost confirmate chiar de aceasta, în weekend. Udrea a declarat, pentru un post central de televiziune, că se află în Costa Rica, că este însărcinată şi că în curând va reveni în ţară.

Primul indiciu despre locul în care se află a fost dat de Elena Udrea în cursul săptămânii trecute, într-o postare pe Facebook. Aceasta s-a revoltat pentru că, în plin scandal legat de justiție și acuzații referitoare la abuzuri DNA, atenția opiniei publice are timp să se concentreze și asupra sa și, mai ales, aspra plecării sale din țară, deși fostul ministru nu are nicio interdicție în acest sens. "După ce a ieşit un rahat cu dezvăluirile despre abuzurile din justiţie, după ce Sistemul a dat şah mat, şi Kovesi a umilit iar toţi marii politicieni şi conducători ai ţării(bravo ei), presa e gata să meargă pe manipulare şi să facă subiect cu Elena Udrea, ca să se schimbe temă şi să nu mai vorbescă nimeni despre ce se întâmpla în România. Trec peste întrebarea cum e posibil să primeşti informaţii despre prezenţa unei persoane libere, despre unde circula ea prin lume??? Rămân la întrebarea, pe unde umblu?  Şi vă spun laşilor, pe unde vreau eu, câtă vreme sunt un cetăţean liber, chiar şi al unei ţări care nu mai respectă nimic din ceea ce înseamnă libertatea şi drepturile cetăţenilor. Nu am fugit nicăieri că nu aveam de ce să fug, că nu mă oprea nimic să călătoresc prin lume, pot fi oriunde vreau eu să fiu şi, să mă întorc atunci când îmi termin treaba, vacanţa, vizita etc. Lăsaţi manipulările! Ocupaţi-vă de ce e important pentru ţara, dacă vreţi să faceţi ceva util. Sau, dacă aţi înţeles că nu aveţi mari şanse de izbândă, luaţi-vă vacanţă şi mergeţi în Costa Râca, ca să vă lămuriţi cum stau lucrurile, să nu trăiţi în poveştile Securităţii...", a scris Elena Udrea.

În weekend, aceasta a confirmat, pentru Antena 3, că se află în Costa Râca, unde s-a întâlnit inclusiv cu Alina Bâca, fostă șefă DIICOT. "M-am văzut cu Alina Bâca. E și unul dintre motivele pentru care am decis să vin în Costa Rica. Mi-am dorit s-o văd de sărbători, dar n-am reușit. Din punct de vedere fizic, nu este într-o stare bună. Din câte știu eu, se va întoarce. Să dea Dumnezeu să se întoarcă repede și bine", a declarat Elena Udrea, pentru postul de televiziune amintit. Aceasta a vorbit și despre sarcina sa, confirmând că va deveni mamă. Deși există de mai multă vreme zvonuri despre sarcina ei, este prima dată când Udrea confirmă informația. Fostul ministru a intrat și în câteva detalii. „Voi avea doi băieţi dacă mă ajută Dumnezeu. Voi avea gemeni, sarcina evoluează bine. Am un psihic puternic. Am prieteni aici, voi mai sta în Costa Rica”, a spus Elena Udrea, menționând că se află între două proceduri și că, după următoarea programare, la Atena, intenționează să se întoarcă în țară.

Elena Udrea, în vârstă de 44 de ani, se află într-o relație cu Andrei Alexandrov, cu 12 ani mai tânăr decât ea.

Back To Top