Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Până la ora 10.30, CFR Călători anunțase că 37 de trenuri au fost anulate, din cauza condițiilor meteo. Iar lista ar putea fi completată și cu alte curse, în următoarele ore.

Conducerea companiei a anunțat că măsurile au fost luate "pentru evitarea unor situații nedorite și pentru eliberarea liniilor în vederea intervențiilor cu plugurile de zăpadă". Astfel, pe anumite rute a fost redus numărul de trenuri, traficul de călători urmând să fie preluat de restul garniturilor din graficele de circulație, acolo unde există această posibilitate.

Lista trenurilor anulate, actualizat[, poate fi consultată AICI.

Principalele rute afectate de această măsură sunt, până acum, Constanța - Mangalia, Constanța - Medgidia - Tulcea Oraș și Ciulnița - Slobozia Veche. De asemenea, au fost anulate trenuri și pe rutele Caracal-Corabia, Roșiori Nord - Turnu Măgurele și Roșiori Nord - Zimnicea.

De asemenea, în contextul temperaturilor foarte scăzute și a avertizărilor meteo de vreme rea, trenurile vor circula conform reglementărilor specifice condițiilor de iarnă. La nivelul sucursalelor București, Galați, Brașov, Constanța și Craiova s-au instituit Comandamente de Iarnă.

"Pentru preîntâmpinarea unor eventuale perturbări în circulaţia feroviară, CFR Călători a luat măsuri suplimentare:

- asigurarea locomotivelor Diesel de rezervă și pregătirea materialului rulant pentru circulație în condiții de iarnă;

- suplimentarea echipelor de intervenție și asigurarea personalului necesar pentru deszăpezirea unităților proprii (revizii, depouri, etc);

- pregătirea suplimentară a garniturilor şi verificarea acestora înainte de plecarea la drum", au mai anunțat reprezentanții companiei.

Aceștia le recomandă pasagerilor ca, înainte de efectuarea călătoriei, să se informeze despre condiţiile meteo şi să solicite informaţii despre eventualele întârzieri şi posibilele modificări survenite în circulaţia trenurilor. Cei care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.

Back To Top