Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Numărul deceselor cauzate de rujeolă a ajuns, săptămâna trecută, la 40, după ce alte două cazuri au fost confirmate, în județul Bacău. Aproape trei sferturi au survenit la copii de cel mult un an, mulți dintre ei care nici nu ajunseseră la vârsta la care să poată fi vaccinați.

Situația prezentată de Institutul Național de Sănătate Publică arată că, până pe 2 martie, inclusiv la nivel național s-au înregistrat 40 de decese cauzate de rujeolă. Cele mai recente au fost confirmate în Bacău, la copii de opt, respectiv 10 luni, nevaccinați cu ROR.

29 de cazuri au fost înregistrate la copii cu vârste cuprinse între 0 și 1 an, iar dintre acestea 16 la bebeuși de 0 - 8 luni, deci neeligibili pentru vaccinare.

17 dintre cele 40 de victime, cu vârste între 0 și 39 de ani, nu prezentau condiții preexistente.

Niciunul dintre pacienții care și-au pierdut viața din cauza rujeolei nu fusese vaccinat cu ROR.

Cele mai multe decese au fost raportate în județele Timiș (9), Dolj (7) și Arad (6). Cazuri s-au mai înregistrat în Caraș Severin (3), Bacău (2), Neamț (2), respectiv câte unul în Bihor, Brașov, Călărași, Cluj, Ialomița, Satu Mare, Suceava, Vaslui, Galati, Mureș și București.

Back To Top