Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Membrii unei grupări de crimă organizată din estul Europei ar fi reușit să controleze întreaga reţea de bancomate ale Raiffeisen Bank, în România, după ce a reușit să păcălească sistemul de securitate al băncii prin trimiterea unor viruşi ascunşi în fişiere Microsoft Word.

 

Investigația privind acest incident este derulată de procurorii DIICOT Iași, scrie bzi.ro, care susține că ancheta s-a cam blocat, de aproximativ un an. Detalii au ieșit la iveală, însă, dintr-un raport făcut de o firmă cu sediul în Moscova, specializată în consultanță împotriva fraudelor informatice, la solicitarea şefilor de la Raiffeisen Bank. Datele au fost publicate, în cadrul unei ample anchete, de bzi.ro, care susține că datele şi tranzacţiile clienţilor băncii au fost la dispoziţia unei reţele de crimă organizată care le-a controlat de la distanță.

Publicația amintită mai notează că jaful este unul ara precedent în România. Într-o singură seară, simultan, au fost scoşi toţi banii din zeci de bancomate care aparţineau Raiffeisen Bank. Mai exact, este vorba despre 32 de bancomate din Iaşi, Bucureşti, Suceava, Timişoara, Constanța, Ploieşti, Orăştie şi Crevedia. În total ar fi vorba despre 3,8 milioane lei, aproximativ 860.000 de euro.

Foto ilustrație

Back To Top