Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

incendiu micUn incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Alba, două persoane, angaţi ai unităţii, fiind rănite. O victimă a suferit arsuri, iar cea de-a doua a fost intoxicată cu fum. Pompierii au găsit şi un pacient decedat, dar medicii spun că murise înainte de producerea incidentului, scrie News.ro.

De altfel, tocmai de la decesul acestui pacient ar fi pornit întregul incendiu. Mai exact, o infirmieră a încercat să îi aprindă o lumânare la căpătâi, însă aceasta nu ar fi fost fixată bine. Lumânarea ar fi aprins o cutie de chibrituri și de aici s-a ajuns la incendiu, a declarat la Digi24 Nicoleta Coșarcă, managerul spitalului.

Una dintre infirmierele rănite are arsuri pe 20 la sută din suprafața corpului și a fost trimisă la București.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, Alina Marescu, a declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că incendiul a izbucnit într-un salon de pe Secţia ATI a Spitalului Judeţean Alba, iar pentru stingerea acestuia au fost mobilizate două autospeciale de pompieri, o autospecială cu scară, două echipaje medicale cu ambulanţe şi 15 pompieri militari.

În urma incendiului a fost găsită o persoană decedată, fiind vorba de un pacient care ar fi decedat înainte de izbucnirea incendiului. Două cadre medicale au fost rănite. Una dintre victime a suferit arsuri, iar cea de-a doua a fost intoxicată cu fum. „Există o victimă decedată dar nu în urma incendiului, era decedată inainte de izbucnirea incendiului” a spus Alina Marescu.

Aceasta a precizat că incendiul a fost lichidat, iar în prezent specialiştii din cadrul ISU Alba încearcă să stabilească în ce condiţii a pornit focul.

Back To Top