Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

viorica dancila1Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, într-un interviu pentru România TV, că nu are niciun motiv să demisioneze și că s-a simțit jignită de "aprecierile peiorative" ale președintelui Klaus Iohannis.

Reacția Vioricăi Dăncilă, la solicitarea șefului statului, de a pleca din funcția de premier, a venit vineri seară, într-un interviu pentru România TV. Prim-ministrul a spus că nu are niciun motiv să demisioneze și a acuzat afirmațiile făcute de președinte, la adresa sa. "Nu văd niciun motiv să demisionez atâta timp cât am susţinerea coaliţiei de guvernare, atâta timp cât cred că în cele trei luni am avut rezultate bune. Nu văd niciun motiv ca să-mi depun demisia.

Nu mă afectează retragerea încrederii, dar e un gest și o declarație care nu își aveau locul acum, cred că acest mod de lucru poate duce la o slăbire a încrederii pe plan extern, şi cred că acest lucru nu trebuia făcut. Dincolo de interesele personale, supărări, dincolo de frustrări, trebuie să dăm dovadă de responsabilitate, iar toate ţările trebuie să vadă în România o ţară stabilă în care pot să investească, în care să vină cu încredere şi care să fie un partener de încredere pentru orice stat. (...)M-au jignit aprecierile peiorative ale preşedintelui, dar nu numai ce a spus preşedintele în această zi. Şi înainte, aprecierile preşedintelui, modul de exprimare al preşedintelui m-au jignit, şi acesta a fost şi motivul pentru care astăzi nu am mers la Cotroceni. Am încercat să comunic direct cu președintele.

Aşa cum am spus încă de la învestirea mea, am încercat să păstrez echilibrul, să am o bună cooperare interinstituţională. Am sunat azi pentru a-i comunica preşedintelui, să am o discuţie cu dânsul. Mi s-a spus că este într-o întâlnire şi că nu poate răspunde şi că această întrunire va dura până la ora 11. Atunci am comunicat că nu o să mă prezint la Cotroceni astăzi la întâlnire. Am sperat ca preşedintele să sune şi să discutăm acest aspect, dar reacţia preşedintelui a fost o reacţie publică pe care am văzut-o cu toţii", a declarat Viorica Dăncilă.

Cu privire la vizita în Israel, aceasta a spus că atât ea, în calitate de prim-ministru, cât şi Ministerul Afacerilor Externe şi Guvernul României au procedat corect în privinţa subiectului privind mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim: "Noi nu am vorbit că mutăm ambasada României în Ierusalim mâine. Noi am lansat o platformă în care să consultăm toate instituţiile. (...) Noi nu puteam să vorbim dinainte cu preşedintele până nu lansam această platformă de discuţii. Urma să discutăm cu toate instituţiile, să discutăm cu preşedintele României, să discutăm cu celelalte instituţii să avem argumente pro şi contra, dar e important ca acest memoriu să fie adoptat prima dată în Guvern".

Dăncilă consideră că nu avea nevoie de mandatul președintelui, pentru vizita în Israel. "Domnul preşedinte nu a înţeles acest lucru, nu a înţeles că nu aveam nevoie de mandat, am fost în Israel pentru a avea anumite acorduri pe dezvoltare economică între România şi Israel. Întâlnirea cu prim-ministrul israelian s-a desfăşurat mai mult axată pe componenta economică. Am vorbit despre investiţii, spitale, medicină, telemedicină şi despre o şedinţă de guvern comună care va avea loc, sperăm noi, în luna iulie a acestui an. Eu am fost acolo pentru a aduce o plusvaloare, pentru a crea anumite lucruri, anumite investiţii pentru România, şi nicidecum pentru interese personale, aşa cum a lăsat să se înţeleagă domnul preşedinte", a susținut premierul.

În ceea ce privește absența de la întâlnirea de vineri, cu președintele Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă a spus că șeful statului a chemat-o la Cotroceni ca să o certe "ca pe un elev". "Voi merge mai departe. Preşedintele nu are atribuţii în a demite un prim-ministru. (...) Dacă domnul preşedinte nu mai poate coopera cu Guvernul, acest lucru este un lucru extrem de grav (...) Eu cred că domnul preşedinte trebuie să se mai gândească", a adăugat Dăncilă.

Back To Top