Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

cristian topescuVocea cunoscutului comentator sportiv Cristian Popescu a tăcut pentru totdeauna. Cristian Țopescu s-a stins din viață marți, la vârsta de 81 de ani.

Fostul comentator sportiv a murit la Spitalul Elias, unde se afla de mai multe zile, internat în secția de Anestezie - Terapie Intensivă. "Domnul Cristian George Ţopescu, în vârstă de 81 de ani, s-a internat marţi, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, în stare gravă, în contextul acutizării unor afecţiuni cronice. Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă şi tratament în secţia de Terapie Intensivă. Decedează azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil", a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, într-un comunicat de presă.

Trupul marelui om de televiziune va fi depus joi, 17 mai, în Studioul 2, în intervalul 11.00-19.00, pentru aceia care vor să-și ia rămas bun."Televiziunea Română este în doliu. Cristian Ţopescu, cel care şi-a legat vocea de marile victorii ale sportului românesc, a trecut în nefiinţă", a anunțat TVR, într-un comunicat transmis marți seară. 

"Comentator de legendă, a fost vocea care a adus în casele românilor marile performanţe ale sportivilor noştri, anunţând prima notă de 10 din istoria gimnasticii sau mondialele de fotbal, unde tricolorii au intrat în istorie. În urmă cu 51 de ani, tot într-o lună de mai, Cristian Ţopescu făcea cunoştinţă cu Televiziunea Română şi cu meseria care avea să îi definească întreaga viaţă.Începând cu anul 1967, a lucrat în TVR ca reporter sportiv, realizator de emisiuni, comentator sportiv, redactor şef sport, realizator de emisiuni, director general adjunct, consilier PDG", se mai arată în comunicatul TVR.

Back To Top