Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

elena udreaInstanța Supremă a confirmat hotărârea pronunțată anterior de judecători și a condamnat-o pe Elena Udrea, fost ministru al Turismului, la închisoare cu executare, printr-o hotărâre definitivă, dar, care deocamdată nu poate fi pusă în aplicare pentru că Udrea este în Costa Rica.

Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare cu suspendare, în dosarul "Gala Bute", în care și fostul președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja, a primit o pedeapsă de cinci ani de închisoare, cu executare.

În același dosar au mai fost condamnați:

- Tudor Breazu - trei ani de închisoare cu executare

- Dragoş Botoroagă - doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare

- Ştefan Lungu - un an şi şase luni de închisoare cu suspendare

- Ana Maria Topoliceanu - trei ani de închisoare cu suspendare

- Gheorghe Nastasia - patru ani de închisoare cu suspendare, pentru luare de mită

Fostul ministru Ion Ariton a fost achitat pentru infracţiunile de participaţie improprie la abuz în serviciu şi folosirea influenţei.

După aflarea sentinței, Elena Udrea, care a primit vestea în Costa Rica, a anunțat că nu dorește să facă, deocamdată, vreun comentariu, și că analizează ce opțiuni are de acum încolo.

"Multumesc tuturor celor care ati crezut si credeti in dreptatea mea, tuturor celor care m-ati sustinut, ma sustineti, v-ati rugat si va rugati pentru mine! Multumesc presei care a dus si duce o lupta mai apriga si mai determinata pentru adevar si oprirea abuzurilor din Romania, decat o duc alesii poporului, cei care ar avea obligatia sa o faca. Sistemul inca exista si functioneaza, Protocoalele si culoarele din justitie sunt in continuare eficiente, sunt inca judecatori si procurori care executa ordinele si comenzile generalilor SRI. Pana decid ce voi face in continuare, va rog sa acceptati ca nu voi da nicio declaratie. Doamne, ajuta tuturor!" a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Între timp, autoritățile române au trecut la alte demersuri împotriva fostului ministru. Reprezentanţii Poliţiei Române ar fi solicitat, încă de marţi seară, magistraţilor Tribunalului Bucureşti, emiterea unui mandat european de arestare şi o cerere de urmărire internaţională pe numele fostului ministru Elena Udrea, iar instanța este așteptată să se pronunțe în cursul zilei de miercuri.

După ce instanţa emite mandatul european de arestare, reprezentanţii Poliţiei Române informează autorităţile din Costa Rica în legătură cu situaţia Elenei Udrea, acolo unde aceasta poate fi reținută sau arestată provizoriu, timp în Ministerul Justiţiei din România efectuează demersurile necesare astfel încât fostul ministru al Turismului să fie extrădat în ţară, scrie Mediafax.

Tudorel Toader a anunțat, miercuri, că România nu are acord de extrădare cu Costa Rica, dar extrădarea este totuși posibilă și că instituția pe care o reprezintă va formula o cerere de extrădare, în cazul Elenei Udrea.

"În primul rând este necesar ca persoana condamnată ce urmează să fie extrădată să fie dată în urmărire internațională. Instanța emitentă a mandatului de arestare urmează să se pronunțe cu privire la îndeplinirea condițiilor pentru a solicita Ministerului Justiției formularea cererii de extrădare. În acest moment, nu avem un tratat bilateral cu Cista Rica în domeniul extrădării, însă cooperarea poate avea loc pe două proceduri", a declarat ministrul Justiției.

Back To Top