Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

intrebare maiAdministratorii paginii de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne publică, din când în când, postări informative într-o notă care nu are cum să nu stârnească râsul. S-a întâmplat și în aceste zile, când aceștia au ales să facă publice o întrebare din partea unui șofer, care a încercat să-i "încuie" pe polițiști. Răspunsul a fost ferm și, sperăm, lămuritor pentru conducătorul auto și alții ca el.

"Întrebare primită pe Facebook MAI - «Dacă merg pe un drum cu 160 km/h iar din față bate vântul cu 120 km/h, ce viteză înregistrează radarul ascuns prin boscheți? Ia jucați-o p'asta!»

Răspuns:

  • 1. Având în vedere că limita maximă de viteză pe un drum național este 100 km/h, ceea ce va înregistra aparatul radar va fi o amendă foarte mare plus 90 de zile suspendare a permisului de conducere.

  • 2. Dacă vântul are o viteză de 120 km/h, vă sfătuim să stați acasă...nu de alta, dar deja vorbim despre uragan și riscați să vă treziți pe mașină cu copaci, elemente de construcții sau chiar boscheții de care spuneați!

  • 3. Până să o «jucăm p'asta!», vă recomandăm să circulați cu viteza legală...ca să nu vă jucați cu viața dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic!
  • O zi frumoasă și cu zâmbet să aveți!", au transmis reprezentanții MAI.

    Postarea a fost pe placul multora, adunând, în mai puțin de două zile, peste 15.000 de like-uri și distribuiri.

    Foto: MAI

    Back To Top