Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

augustin lazarParchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a dat publicității rezultatele unei analize asupra modificărilor aduse Codului de procedură penală, indicând 33 de articole care conțin elemente de neconstituționalitate.

"La nivelul  Ministerului Public a fost finalizată analiza modificărilor aduse Codului de procedură penală, inclusiv prin consultarea unităților de parchet și a structurilor specializate, fiind identificate 33  de articole de lege care prezintă elemente de neconstituționalitate. Articolele de lege criticate se referă la aspecte esențiale ale procesului penal, respectiv: prezumția de nevinovăție; caracterul echitabil și termenul rezonabil al procesului penal; dreptul la apărare;  drepturile persoanei vătămate; drepturile inculpatului; efectuarea unei anchete efective", se arată în comunicatul Parchetului General.

Principalele observații ale procurorilor au în vedere încălcarea standardelor privind calitatea legilor referitoare la claritate, coerență și predictibilitate, nerespectarea exigențelor în materie de redactare legislativă consacrate de jurisprudența Curții Constituționale, afectarea principiilor securității juridice și a încrederii legitime în dispozițiile legii prin lipsa de rigurozitate a unor texte.

Citește și:  Reacţia oficială a DNA la modificările propuse la Codul de procedură penală

Citește și:  Codul de procedură penală, votat rapid de Camera Deputaților. Care sunt principalele modificări

Concluziile analizei efectuate de Parchetul General au fost publicate AICI.

Back To Top