Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

legume congelateAutoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a anunțat un nou set de rezultate pentru probe prelevate din legume și fructe retrase de la comercializare, după declanșarea, la nivel european, a alertei privind contaminarea cu Listeria a unor alimente produse la o fabrică din Ungaria.

 

Potrivit unei informări transmise de ANSVSA, "pentru o altă serie de probe prelevate din diferite loturi de produse congelate (care au făcut obiectul retragerii preventive în Uniunea Europeană Rezultatele) analizele de laborator au infirmat prezența Listeriei monocytogenes". Este vorba despre următoarele tipuri de produse congelate: amestec mexican de legume, fasole verde păstăi tăiată, spanac frunze tăiat, amestec  mexican „Gradena” și căpșuni congelate rapid “Felco”.

Notificările actualizate, primite prin Sistemul Rapid de Alertă pentru Alimente și Furaje, nu includ buletine de analiză care să indice prezența Listeria monocytogenes în produsele congelate de pe piața din țara noastră, au mai precizat autoritățile române care anunță că probe prelevate din alte produse congelate sunt în curs de analizare în laborator.

Back To Top