Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

pistol jandarmeritaPistolul sustras de un protestatar, pe 10 august, de la jandarmerița agresată în Piața Victoriei, a fost recuperat, la 10 zile de când arma dispăruse. Acesta a fost găsit îngropat pe malul unui lac din județul Ilfov.

Bărbatul reținut și apoi arestat preventiv, zilele trecute, ca fiind principalul suspect în dosarul referitor la sustragerea pistolului, nu ar fi colaborat cu anchetatorii, cel puțin în primă fază. Aceștia au primit, însă, în ultima perioadă, diverse indicii care au dus, în cursul zilei de luni, 20 august, la recuperarea pistolului. Arma a fost găsită îngropată, pe malul unui lac din comuna ilfoveană Pietrăchioaia.

"În urma actelor de urmărire penală continue desfășurate de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, a fost recuperat pe raza județului Ilfov, în urmă cu puțin timp, pistolul sustras în timpul evenimentelor violente ce au avut loc în ziua de 10.08.2018, cu ocazia manifestației din Piața Victoriei, București", a anunțat Parchetul General.

Back To Top