Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

adina floreaJoi s-a încheiat selecția organizată de Ministerul Justiției, pentru propunerea unui nou șef la Direcția Națională Anticorupție, cu anunțul privind persoana desemnată în urma procesului care a durat exact o lună.

Șase candidați s-au înscris la această a doua selecție pentru desemnarea procurorului-șef al DNA, după ce, la prima procedură, nicio candidatură nu a fost admisă. Funcția a rămas vacantă după revocarea Laurei Codruța Kovesi.

"În urma desfășurării procedurii de selecție care a avut loc în  perioada  6 august - 4 septembrie 2018, la sediul Ministerului Justiției, vă aducem la cunoștință faptul că propunerea ministrului  justiției Tudorel Toader pentru numirea în funcția de procuror șef al  Direcției Naționale Anticorupție este doamna Adina Florea. În conformitate cu dispozițiile art. 54 alin. 1 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare, urmează ca această propunere să fie transmisă Secției pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii în vederea obținerii avizului consultativ, și ulterior, Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, pentru numirea în funcție", a anunțat Ministerul Justiției.

Adina Florea este procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, după ce, timp de mai mulţi ani, a condus Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, ulterior ocupând şi funcţia de procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.

Foto: libertatea.ro

Back To Top