Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

daniel dragomirDaniel Dragomir, fost colonel SRI, condamnat într-un dosar de corupție și anchetat în dosarul Black Cube, a lansat luni seară propunerea ROEXIT, după audierile din Comisia de justiție a Parlamentului European. La unison, tot luni, Dragnea declara că nu vrea să stea ”ghiocel” în fața UE.

Dragomir a lansat luni un atac la adresa Uniunii Europene, folosind teme tot puse în dezbatere în ultimii ani, pe anumite canale - România trebuie să fie un stat suveran, marile corporații străine ne fură resursele și nu plătesc taxele, e dreptul românilor să aleagă ce scrie în Constituție, plătim UE mai mult decât primim prin fondurile europene, scrie G4Media.ro, comentând că propaganda lui Daniel Dragomir seamănă izbitor cu cea folosită de alte mișcări anti-europene, precum tabăra Brexit sau mișcările extremiste din Franța, Germania, Olanda sau Italia.

"Nu credeti ca ne-ati furat destul ca sa ne mai dati si lectii?

Cateva comentarii la cald dupa “dezbaterea” de la Strasbourg:

  1. Puteti sa va bagati pacaleala aia de MCV si de Schengen undeva.
  2. Romanii decid singuri ce politica duce Romania ca stat suveran.
  3. Nu vom da niciodata portul Constanta olandezilor. Ghinion.
  4. Multinationalele voastre trebuie sa plateasca taxe in Romania si sa nu mai scoata profiturile toate afara.
  5. Daca drepturile si libertatile romanilor sunt un moft pentru Bruxelles, atunci UE nu mai reprezinta nimic pentru noi. Pe Kovesi si pe Coldea de ce i-ati refuzat la Bruxelles cand li s-a dat o iesire? De buni ce erau? Sunt mai buni ca slugi aici?
  6. Jandarmii nostri sunt mai buni decat jandarmii vostri, doar ca sunt mai prost platiti si le face statul paralel dosare la ordin.
  7. Este dreptul romanilor sa aleaga ce scrie in Constitutie despre familie. Cum noi nu v-am dat lectii cand ati permis toate prostiile la voi, putina decenta nu ar strica. Va vede bunul Dumnezeu.
  8. Atata timp cat vad doar firme olandeze, italiene, franceze, germane ca iau toate licitatiile si au cumparat tot in Romania, iar pe noi ne injurati ca suntem corupti, UE e doar o poveste pentru creduli. Mai ales cand voi faceti intelegeri secrete cu Rusia si va luati gaz ieftin ca sa ne pacaliti pe noi.
  9. Platim ca tara la UE taxe mai mult decat incasam de la UE ca “fonduri europene”.
  10. Terenurile noastre sunt bune, resursele noastre sunt bune, banii nostri sunt buni, romanii pe care ii exploatati afara va sunt de folos, noi insa va cam deranjam. Am platit miliarde la EADS ca sa ne spuneti ca nu avem voie in Schengen? Ghinion.

A cam venit vremea sa ne gandim serios la ce este bine si pentru Romania.

Ca pentru salariile si beneficiile domnului Timmermans ne-am cam umilit destul.

Nu credeti ca ne-ati furat destul ca sa ne mai dati si lectii?

Suna a program politic?

Este", a scris Dragomir, pe pagina sa de Facebook.

Tot luni seară, Liviu Dragnea a declarat la Antena 3 că nu vrea să stea ”ghiocel” în fața UE: “Chiar nu cred că domnul prim-vicepreședinte Timmermans poate să spună poporului român cum trebuie să voteze la acest referendum. Chiar nu cred că nimeni din spațiul Uniunii Europene poate spune poporului român cum să definească în Constituție căsătoria. Eu zic că trebuie să ne batem pentru aceste drepturi. Și nu trebuie să mai mergem pe ideea de a fi political corect ca să dăm bine la nu știu ce porți înalte. Dacă nu ne gândim serios la viitorul acestei țări și la viitorul acestei națiuni putem să adoptăm și această poziție a ghiocelului. Eu unul nu am de gând să fac asta”, a spus Liviu Dragnea.

Daniel Dragomir este anchetat de DIICOT pentru spionarea şi hărţuirea lui Kovesi în dosarul Black Cube. Într-un alt dosar, a fost condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare pentru fals în primă instanță. El a fost arestat preventiv de două ori.

Back To Top