Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat dacă se dorește ca România să urmeze exemplul Marii Britanii și să iasă din Uniunea Europeană, după ce unele voci controversate, între care și deputatul PSD Cătălin Rădulescu, au declarat că un „RoExit” ar putea fi o soluție de luat în calcul.

 

Dragnea a respins o astfel de idee și a susținut ca „PSD e un partid profund pro-european”, dar că își dorește ca Uniunea Europeană să „respecte drepturile României”, relatează Digi 24. „PSD este partidul care a condus guvernul care a încheiat negocierile de aderare la UE. PSD e un partid profund pro-european și nu va accepta niciodată să se abată de la drumul european. Asta nu înseamnă că nu avem dreptul de a ne exprima dorința de a legifera, dreptul de a avea acces la liber circulație a persoanelor. Faptul că suntem pro-europeni nu înseamnă că nu avem dreptul să cerem aceste lucruri”, a comentat liderul PSD.

Marți, deputatul PSD Cătălin Rădulescu le-a cerut demisia preşedintelui şi prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker şi Frans Timmermans, după ce aceștia au criticat modificările aduse la Legile Justiției și la Codurile penale, mai aminteşte sursa citată. „Eu sunt din ce în ce mai eurosceptic. Modul asta de a trata şi de a cere ca să faci cum vor ei, că ei sunt cei care hotărăsc legislaţia într-o ţară şi noi trebuie să facem cum spune Juncker sau Timmersmans este un mod greşit. Eu nu cred că este bine pentru ţările care sunt membre în comunitatea europeană”, a spus Rădulescu.

Back To Top