Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a anunțat că parlamentari „din tot spectrul politic” vor depune săptămâna viitoare un proiect de lege privind reglementarea parteneriatului civil.

 

Declarația lui Negrescu vine în contextul în care referendumul de weekendul trecut a înregistrat o prezență sub pragul de validare, în cadrul consultării populației fiind supusă la vot revizuirea Constituției la articolul privind definirea familiei.

„Nu există câştigători şi pierzători atunci când există consultări publice, există doar posibilitatea să identificăm cele mai bune soluţii care să ne aducă pe toţi împreună. Zilele trecute a fost organizat un referendum care nu are câştigători şi nu are pierzători, are doar un singur mesaj, un mesaj că, în definitiv, trebuie să găsim acele proiecte, acele soluţii, care ne pot împinge înainte. Există o parte din aceste soluţii”, a declarat,potrivit Mediafax, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, în cadrul unui discurs susţinut la Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, la încheierea seriei de consultări cetăţeneşti pentru viitorul Uniunii Europene.

Ministrul nu a intrat în detalii cu privire la conținutul proiectului de lege privind parteneriatul civil.

Pe 3 octombrie, Senatul a prelungit termenul de dezbatere pentru pentru un proiect de lege privind parteneriatul civil, iniţiat de deputatul independent Oana Bîzgan şi care vizează „oferirea unei protecţii juridice pentru cuplurile care nu doresc să îşi schimbe statutul civil”.

La finalul lunii septembrie, liderii PSD - ALDE se refereau la un proiect pentru parteneriatul civil, care ar fi urmat să fie promovat după referendumul pentru redefinirea familiei.

Back To Top