Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

ANAF a început să le trimită tinerilor căsătoriți formulare prin care le cere acestora să declare ce relații economice au avut, în contextul căsătoriei civile și religioase. Practic, mirii trebuie să indice persoanele fizice, firmele sau PFA-urile sau care le-au furnizat servicii precum închirierea spațiului în care a avut loc evenimentul, cine a fost fotograf și cine a cântat la petrecere.

Fiscul solicită de la miri nume de persoane/firme, numere de telefon, adrese și intermediari. Informațiile cerute se referă, potrivit formularelor care au început să fie trimise, la "persoane fizice/Întreprinderi Individuale, Persoane Fizice Autorizate, Întreprinderi Familiale/ Societăți Comerciale/ alte forme de organizare privind raporturile economice sau juridice pe care le-ați avut cu ocazia evenimentelor prilejuite de celebrarea căsătoriei civile și religioase", anunță profit.ro. "În sensul celor de mai sus, completați declarația alăturată, cu privire la persoane/ societăți/ nr telefon/ adrese identificare/ intermediari/ orice alte date pe care le cunoașteți/ dețineți privind: formație muzicală; locație eveniment; servicii foto-video", le cer autoritățile celor care s-au căsători recent, punându-le în vedere și că declarațiile sunt date "sub sancțiunea faptei de fals în declarații, prevăzută de art. 326 din Codul Penal".

Potrivit sursei citate, amenda pentru nerespectarea solicitării Fiscului este de 2.000-5.000 de lei.

Mai multe detalii găsiți pe profit.ro.

 

Back To Top