Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Senatorii au cheltuit în acest an aproape două milioane de lei pe deplasările externe, o sumă de două ori mai mare decât în 2017, și au apuizat deja bugetul alocat pentru 2018, în acest scop.

 

Chestorul Senatului Tanczos Barna a atras atenţia încă de acum o săptămână, în şedinţa Biroului Permanent, că parlamentarii din camera superioasă rămân fără bani pentru deplasări. ”Recunosc că am eşuat în a controla deplasările şi de a ţine în frâu aceste cheltuieli. Cert este faptul că bugetul de anul acesta, fiind aproape dublu faţă de bugetul de anul trecut, de acum doi ani şi aproape de două ori şi jumătate mai mare decât bugetul din 2016, în octombrie vom termina banii, vom cheltui toţi banii pe anul acesta pe deplasări externe şi aproape toţi banii pe diurnă. Avem anul acesta un buget de 2.070.000 de lei pentru deplasări externe, faţă de 1.000.000 anul trecut, 900.000 acum doi ani, 1.100.000 acum trei ani sau 1.000.000 acum patru ani. În ciuda acestui fapt, banii, dacă ritmul este menţinut de colegi şi deplasările nu se vor opri, se vor termina în octombrie. Avem o cheltuială efectivă de 1.574.000 de lei din 2.070.000 şi cheltuieli angajate sau acţiuni în curs de derulare, în curs de aprobare de încă 345.000. Sunt deplasări, cel puţin la prima vedere, destul de scumpe. O să avem şi astăzi pe ordinea de zi o deplasare care se referă la o plecare în Canada, o singură deplasare 96.000 de lei, 10% din bugetul de anul trecut, de exemplu, aproape, o singură deplasare”, avertizat acesta pe 15 octombrie, potrivit stenogramei şedinţei, citate de News.ro.

Gabriela Creţu a insistat că trebuie ca parlamentarii să meargă la reuniunile ce ţin de preluarea preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de către România, care au început de la 1 iulie 2018.

După ce au ajuns la concluzia că trebuie să taie cheltuielile, membrii conducerii Senatului au discutat despre fiecare memorandum pentru aprobarea de deplasări, astfel că pentru unele vizite a fost redus numărul participanţilor, urmând să plece doar un reprezentant fără staff, a fost amânată o decizie privind participarea la Adunarea Parlamentară a NATO care se va desfăşura în Canada, deplasare care ar costa 96.000 de lei, iar în alte cazuri s-a ajuns la concluzia că s-ar putea renunţa la vizită. Este cazul, spre exemplu, a participării a doi senatori cu rol de observator din partea Adunării Parlamentare a OSCE la alegerile prezidenţiale de peste o săptămână în Georgia, mai scrie News.ro.

Foto ilustrație

Back To Top