Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, i-a propus președintelui Klaus Iohannis înaintarea în grad a colonelului Cătălin Paraschiv. Este vorba despre comandantul Brigăzii Speciale de Intervenţie "Vlad Ţepeş", cunoscut, după protestul din 10 august, drept "Omul în alb". Ministrul propune avansarea acestuia în grad argumentând că a dat dovadă de ”un înalt profesionalism, responsabilitate și devotament în exercitarea atribuțiilor de serviciu”.

”În data de 15 octombrie, ministrul Afacerilor Interne a transmis președintelui României, domnul Klaus Iohannis, propunerea de acordare a gradului de general de brigadă cu o stea colonelului Paraschiv Dumitru Cătălin-Răzvan. Ministrul Afacerilor Interne își fundamentează propunerea pe faptul că ofițerul a dat dovadă de un înalt profesionalism, responsabilitate și devotament în exercitarea atribuțiilor de serviciu. Totodată, ministrul Afacerilor Interne a transmis că au fost efectuate verificările necesare, de securitate și de legalitate, și își asumă responsabilitatea privind integritatea morală și profesională a ofițerului propus”, se arată într-un comunicat transmis de Administrația Prezidențială pentru Știrile ProTv.

Colonelul Cătălin Paraschiv este comandantul Brigăzii Speciale de Intervenţie ″Vlad Țepes″ și i-a coordonat pe militarii care au acţionat pe 10 august 2018 în Piaţa Victoriei şi pe străzile adiacente. În imagini surprinse în seara respectivă, colonelul nu poartă uniformă, ci este îmbrăcat în alb, cu o eșarfă la gât, și apare dându-le indicații, cu gesturi de dirijor, jandarmilor aliniați în fața lui.

Cătălin Paraschiv a fost acuzat că militarii pe care i-a coordonat ar fi fost excesiv de agresivi. Colonelul a dat deja explicaţii la Parchetul Militar în calitate de martor, alături de subordonaţii săi.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, procurorii militari au înregistrat peste 700 plângeri din partea persoanelor care au avut de suferit în urma intervenţiei jandarmilor la protest.

Back To Top