Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Christian Wigand, purtător de cuvânt al CE pe partea de stat de drept și drepturi fundamentale, a declarat că procedura declanșată împotriva procurorului general al Romniei ridică îngrijorări la nivelul Comisiei Europene.

"Comisia Europeană, împreună cu alți parteneri internaționali și cu statele membre UE, au subliniat în mod repetat că independența sistemului judiciar al României și capacitatea sa de a lupta eficient împotriva corupției sunt de o importanță capitală. În urma procedurii împotriva șefului Direcției Naționale Anticorupție (Laura Kovesi - n.r.) la începutul acestui an, procedura împotriva procurorului general ridică îngrijorări", a declarat Wigand, la solicitarea HotNews.ro.

Acesta a subliniat că "procedurile robuste și independente de demitere și de numire a procurorilor de rang înalt au fost întotdeauna un element-cheie în recomandările noastre. Comisia va aborda situația generală din România în viitorul raport în Mecanismul de Cooperare și Verificare pe Justiție (MCV) din 13 noiembrie”.

Ministrul Justiției, ​​Tudorel Toader, a propus joi revocarea din funcție a procurorului general, Augustin Lazăr, după ce a prezentat  raportul de evaluare a activității acestuia, aducând, în 20 de puncte, argumentele pentru care Augustin lazăr nu mai pot fi procuror general (VEZI DETALII).

În replică, Lazăr a comentat concluziile lui Toader drept ”exagerări vizibile şi interesate” (VEZI DETALII).

Back To Top