Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Ca urmare a consultărilor care au avut loc, vineri, la Ministerul Educației, conducerea MEN și sindicaliștii, reprezentanții dascălilor, ai părinților și elevilor au căzut de acord ca subiectele la Limba română și Matematică, de la EN și BAC 2019, să nu fie tip grilă, ci formulate pe structura clasică (VEZI DETALII). Vineri seară, MEN a publicat și modele de subiecte.

Elevii din clasele a VIII-a și a XII-a vor susține examenele de finalizare a ciclurilor de învățământ gimnazial (Evaluare Națională) și liceal (Bacalaureat) după același format de subiecte ca în anul școlar anterior, a anunțat Ministerul Educației, într-o informare transmisă în urma consultărilor. Modelele de subiecte pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat aferente sesiunilor din anul școlar 2018-2019 au fost postate pe site-ul subiecte.edu.ro.

Modele de subiecte pentru EN 2019 -----> AICI

Modele de subiecte pentru BAC 2019 -----> AICI

 „Am solicitat consultări cu sindicatele din învățământul preuniversitar, cu Federația Națională a Asociațiilor de Părinți, cu Consiliul Național al Elevilor, cu cadrele didactice, pentru a lua cea mai bună decizie în ceea ce privește modul în care copiii noștri vor trece cu bine, în acest an școlar, Evaluarea Națională, respectiv examenul de Bacalaureat. Am ajuns la concluzia ca în timpul jocului nu se schimbă regulile. De aceea, în acest an școlar nu se aplică nicio schimbare privind formatul variantelor de subiecte”, a declarat doamna Rovana Plumb, ministru interimar al Educației.

Back To Top