Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Un cadru didactic de la Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" a ajuns în fața judecătorilor, după ce, la examenul de licență de anul trecut, acesta le-ar fi dat unor studenți subiectele pe care le pregătise pentru examenul de a doua zi.

Procurorii DNA au anunțat că dascălul a semnat un acord de recunoaștere a vinovăției, anchetatorii sesizând instanța de judecată. Cadrul didactic este acuzat de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, dacă aceste acțiuni au avut drept scop obținerea pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

"Inculpatul Dascălu Ștefan Gabriel, în calitate de cadru universitar al Academiei de Poliție «Alexandru Ioan Cuza» și persoană care a participat la elaborarea subiectelor la disciplina Combaterea Criminalității Organizate pentru sesiunea de licență din iulie 2017, la data de 03.07.2017, cu o zi înainte de derularea examenului de licență, a dat la doi studenți subiectele ce urmau să se regăsească în grilele de la materia de specialitate, la examenul din data de 04.07.2017, informații ce aveau caracter nepublic la momentul furnizării și pe care cele două persoane le-au transmis colegilor de grupă. Ca urmare, 30 din cei 32 de studenți care au participat la examenul de licență la specialitatea respectivă au obținut astfel un folos necuvenit constând în obținerea notei 9,70 la examen și promovarea examenului de licență. În prezența avocatului, inculpatul Dascălu Ștefan Gabriel a declarat expres că recunoaște comiterea faptei reținute în sarcina sa, acceptă încadrarea juridică pentru care a fost pusă în mișcare acțiunea penală și este de acord cu felul și cuantumul pedepsei aplicate, precum și cu forma de executare a acesteia", se arată în acordul de recunoaștere a vinovăției.

Acesta a acceptat pedeapsa de 1 an și 6 luni închisoare cu amânarea aplicării pedepsei pe un termen de 2 ani calculat de la data rămânerii definitive a hotărârii instanței sesizate cu acordul semnat. Inculpatul trebuie să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Sector III și Fundației pentru Promovarea Sancțiunilor Comunitare, timp de 60 de zile lucrătoare.

Dosarul și acordul de recunoaștere a vinovăției au fost trimise la Tribunalul București.

Back To Top