Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Mii de oameni au luat parte la premiera de gală, de la Sala Palatului, a celui mai așteptat film al momentului: "Moromeții 2". Atmosfera l-a lăsat fără replică pe regizorul Tudor Giurgiu.

"Oameni buni, ce s-a întâmplat aseară (luni - n.r.) la Sala Palatului eu n-am mai văzut în viaţa mea. 4.000 de oameni bucuraţi, emoţionaţi, mişcaţi. De un film românesc. Am făcut o premieră de gală «Moromeţii 2» special pentru public, pentru fanii primului film, pentru cei mulţi curioşi de cum se continua povestea Moromeţilor şi sper că nu i-am dezamăgit. Am văzut actori din toate generaţiile făcând baie de mulţime. Am văzut cum actorii şi regizorul au stat peste 45 de minute la semnat autografe. Am auzit publicul din Sala Palatului aplaudându-l pe Mălăele mai ceva decât pe Ceauşescu pe vremuri. Am văzut oameni care au plâns când Maria Dragomiroiu a cântat live pe scenă bocetul din finalul filmului. Sunt în continuare uimit şi uluit de acest val incredibil de iubire. Să nu mai zicem că n-avem public, că e needucat şi nu înţelege filmele noastre, că nu sunt cinematografe. Publicul există şi de-abia aşteaptă să fie provocat şi scos din inerţie. Mai rămânem să facem şi filmele pe care acest public le merită",  a scris Tudor Giurgiu pe pagina sa de Facebook.

Și la Ploiești va avea loc o premieră de gală a filmului "Moromeții 2", în cadrul turneului național organizat de echipa de producție. Aceasta este programată pentru 9 noiembrie (VEZI DETALII), iar din 16 noiembrie producția va rula în cinematografele din toată țara.

Foto: Alex Damian/Cristian Nema

Back To Top