Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

O inițiativă legislativă depusă la Senat de un grup de 38 de parlamentari propune modificarea Codului muncii, în sensul reglementării modului în care vor fi acordate, pe viitor, minivacanțele, cu prilejul sărbătorilor legale.

Proiectul care ar urma să aducă modificări unor prevederi din Codul muncii se referă la stabilirea unui termen până la care să fie anunțate minivacanțele acordate peste an, în preajma sărbătorilor legale. Concret, inițiatorii propun ca acest calendar să fie stabilit până cel târziu la data de 15 ianuarie a fiecărui an.

Potrivit Mediafax, în expunerea de motive, aceștia arată că "predictibilitatea astfel obţinută va facilita planificarea din timp a activităţii sectorului privat cu cea din sectorul public”.

În plus, odată aprobate, noile reglementări vor oferi „şi posibilitatea programării activităţilor familiale în familiile unde părinţii lucrează în ambele sectoare economice, măsură apreciată nu numai de angajatori şi angajaţi dar şi de sectoarele turistice”.

Un alt argument în favoarea instituirii acestui termen este că, „prin posibilitatea de a se pregăti din timp pentru minivacanţele astfel stabilite, turiştii îşi pot planifica în acest sens minivacanţe iar agenţiile de turism se pot pregăti cu oferte avantajoase”, mai arată iniţiatorii actului normativ.

De mai multă vreme, Guvernul a făcut un obicei din a acordat zile libere, cu condiția recuperării lor, lunea și vinerea, în cazul în care sunt sărbători legale care pică în cursul săptămânii, respectiv marțea sau joia, pentru a crea o "punte" între acestea și weekend. Din păcate, însă, deciziile ferme în acest sens sunt luate și anunțate, de obicei, cu vreo două săptămâni înainte de startul minivacanței, ceea ce îi împiedică pe mulți să-și planifice în cel mai bun mod timpul liber astfel câștigat.

Back To Top