Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Iarna s-a instalat, peste noapte, și a impus deja intervenții pentru deszăpezire, pe mai multe drumuri din țară. Și în zona montană din județul Prahova se acționează pentru curățarea carosabilului.

IJP Prahova a anunțat că pe DN 1, la Azuga, se înregistrează lapoviță și se circulă în condiții de carosabil umed, dar că asfaltul este negru și nu a fost nevoie de intervenția utilajelor de deszăpezire. În Brașov, nsă, la Predeal, ninge de ceva vreme, anunța CNAIR, la ora 8.00.

Tot în Brașov se semnalează ninsoare și la Săcele, în timp ce, în Prahova, pe DN 1A, în zona Cheia, ninge viscolit, iar Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere are deja, la fața locului, două utilaje care intervin pentru deszăpezire. IJP Prahova informează că, la Cheia, vântul bate în rafale și, pe alocuri, s-a format strat de zăpadă de până la 2 cm grosime.

Pe drumurile județene din Prahova nu se înregistrează, deocamdată, probleme.

În țară, mai ninge, joi dimineață, în Maramureș (la Borșa), dar și în Covasna (la Bretcu) și Harghita (la Izvorul Mureșului, Lacul Roșu și Borsec).

Infotrafic a emis, de asemenea, o avertizare, precizând că "plouă în prezent în majoritatea zonelor ţării şi totodată sunt anunţate precipitaţii şi în perioada următoare, respectiv ceaţă pe anumite tronsoane în cursul dimineţilor". Polițiștii le-au transmis șoferilor:

- Să se asigure, înainte de a pleca la drum, că sunt funcţionale sistemele de iluminare-semnalizare şi de climatizare-dezaburire şi să le folosească adecvat.    

- Să adapteze viteza la condiţiile de drum, luând în calcul faptul că distanţa de frânare creşte substanţial.

- Să circule cu foarte mare atenţie, pentru a putea evita orice obstacol.

- Să nu efectueze manevre riscante.

- Să utilizeze luminile de întâlnire şi pe timpul zilei.

- Să evite acţionarea bruscă a direcţiei şi a frânei.

- Să păstreze distanţa în mers, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă.

- Să nu se angajeze în depăşiri fără a avea o bună vizibilitate.

- Să efecteze fiecare manevră în trafic numai după o temeinică asigurare.

Foto arhivă

Back To Top