Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat negativ, cu majoritate, solicitarea ministrului justiţiei privind revocarea din funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a domnului Augustin Lazăr.

Hotărârea a fost luată în ședința de luni a secției amintite, iar motivarea urmează să fie transmisă Ministerului Justiției, a anunțat Consiliul Superior al Magistraturii.

Procedura de revocare din funcție a procurorului general a fost declanșată de ministrul Justiției, Tudorel Toader, fiind anunțată pe 24 octombrie.  Ministrul Justiţiei a enumerat atunci 20 de puncte cu privire la care a avut obiecții referitoare la activitatea procurorului general, printre acestea fiind menționate probleme de comportament şi comunicare publică, probleme de management, lipsa organizării eficiente şi a asumării responsabilităţii, discursuri eminamente politice şi acuzaţii la adresa autorităţilor statului, contestarea deciziilor Curţii Constituţionale, neîndeplinirea obligaţiilor asumate prin proiectul de management prin utilizarea pe scară largă a delegărilor în funcţii de conducere, critici aduse Parlamentului şi Guvernului, modul de desfăşurare a anchetei privind intervenţia jandarmilor la protestul din 10 august sau încălcarea legii prin semnarea unor protocoale cu SRI. Toader l-a mai acuzat, la vremea respectivă, pe lazăr, că a depus un dosar de candidatură incomplet în 2016, pentru că din acela lipsea ultima evaluare a activităţii profesionale. De asemenea, ministrul Justiției a mai anunțat că în dosarul de candidatură de la MJ se afla o ordonanţă de clasare pe numele preşedintelui Klaus Iohannis, dar ulterior s-a descoperit că această ordonanţă nu fusese întocmită de Augustin Lazăr, ci de un alt procuror, cu același nume de familie.

Ministrul Justiţiei poate cere revocarea din funcţie a şefului Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iar avizul Secţiei pentru procurori a CSM este doar consultativ.

Hotărârea cu privire la revocare este luată de președintele României.

Back To Top