Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia va lucra în perioada 29 noiembrie - 2 decembrie "pe activare de Plan Alb" și va avea, zilnic, până la 45 de angajaţi. În același timp, la Colegiul Naţional "Horea, Cloşca şi Crişan", va fi amenajat "un spital de linia întâi", au declarat reprezentanții Unității de Primiri Urgențe.

La Alba Iulia au fost luate măsuri speciale pentru finalul săptămânii viitoare,  când peste 100.000 de oameni sunt aşteptate să participe la manifestările prilejuite de Ziua Naţională la Alba Iulia și celebrarea a 100 de ani de la Marea Unire.

"Vom lucra cu efective sporite începând cu 29 noiembrie până în 2 decembrie. Vom lucra pe activare de plan alb, cu 5 medici pe tură pe timp de zi, 4 medici pe tură pe timp de noapte, cu efective sporite la nivelul asistenţilor, 10 pe durata zilei, 8 pe durata nopţii. Vor fi infirmieri, brancardieri. Cert este că personalul din UPU va fi între 30 şi 45 de persoane în fiecare zi", a anunțat șeful UPU, dr. Aurel Crişan, potrivit Agerpres.

Împreună cu ISU Alba, puncte fixe şi mobile de prim ajutor, dar și un "spital de linia întâi", cu ghilimelele de rigoare, la Colegiul Naţional "Horea, Cloşca şi Crişan''. Stocul de sânge este asigurat, şi de asemenea, sunt pregătite liniile de gardă, cu medici cu experienţă. Toți medicii care nu se vor afla la serviciu vor fi în alarmă la domiciliu, a mai spus Crişan, pentru sursa citată.

Şeful UPU Alba a adăugat că vor veni în sprijin forţe de la Constanţa, Suceava, Timişoara, autospecialele pentru victime multiple urmând să vină, și ele, cu personal propriu.

Din păcate, cu o săptămână înainte de 1 Decembrie, pregătirile pentru Ziua Națională au făcut o victimă, la Alba Iulia. Un militar și-a pierdut viața, vineri dimineață, după ce a fost electrocutat de la rețeaua de înaltă tensiune a căii ferate în timp ce efectua manevre pe tehnica aflată pe platforma feroviară. Tragedia s-a petrecut în timp ce militarul descărca tancuri pentru parada de Ziua Națională a României (VEZI DETALII).

Foto: informatiadealba.ro

Back To Top