Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Libertatea de a-ți alege locul în care muncești, libertatea de a circula și de a trăi oriunde, lucruri pentru care s-a luptat și s-a murit în războaiele europene dar și la Revoluția Română par idei perimate pentru actualii lideri politici români care, la 28 de ani de la Decembrie 1989, încep să aibă pusee autoritariste demne de epoca lui Nicolae Ceaușescu. Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, spune că dorește ca românii care lucrează în străinătate să aibă un singur permis de muncă, valabil pentru o perioadă limitată, iar după aceea să își caute de lucru în altă țară.

 

Argumentul ministrului este acela că, la nivel european că, cu cât o zonă devine mai săracă, alta devine mai bogată. Ce nu înțelege Teodorovici și alții ca el este că nu prin constrângeri dezvolți o zonă săracă, ci prin politici economice și sociale coerente și prin mai puțină corupție.

 

„Permisul de muncă să fie același ca și timp în toate statele. Nu mai ai voie, după primul permis, să-ți reînnoiești dreptul de muncă, ca să fii obligat să migrezi în Europa. Așa, dacă ajunge în Germania și tot primește drept de muncă, deci nu o să se întoarcă în veci în Croația, România de unde a plecat. Maxim 5 ani și, la revedere, să te duci în altă țară să îți cauți loc de muncă”, a declarat Eugen Teodorovici.

În prezent, dreptul la liberă circulație este garantat în Uniunea Europeană pentru cetățenii statelor membre. Astfel, aceștia pot lucra oriunde doresc, pentru o perioadă nelimitată de timp.

digi24.ro

Back To Top