Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Carmen Iohannis, soția președintelu Klaus Iohannis, a fost citată și este așteptată să se prezinte luni după-amiază, la Parchetul General, pentru a fi audiată , în dosarul referitor la casele din Sibiu. Este a doua oară când procurorii încearcă să o audieze pe Carmen Iohannis.

 

Carmen Iohannis ar trebui să se prezinte la Parchetul General în jurul orei 16.00, după ce, la audierea precedentă, pentru 15 noiembrie, aceasta nu a venit în fața procurorilor, deoarece îl însoțea pe șeful statului într-o deplasare în străinătate.

Dosarul în care procurorii vor să o audieze pe Carmen Iohannis a fost deschis de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) ca urmare a unei plângeri depuse Lumea Justiţiei împotriva notarului din Sibiu, Radu Gabriel Bucşă, şi împotriva soţilor Carmen şi Klaus Iohannis, în legătură cu manoperele prin care cuplul prezidenţial a intrat, începând cu 1999, în posesia a două imobile în centrul Sibiului.

Foto: stiripesurse.ro

Back To Top