Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Judecătorul Cristi Danileț, care în prezent activează la tribunalul Cluj, a comentat, aseară, pe marginea subiectului amnistiei și grațierii, revenit în actualitate. Acesta a arătat că până și momentul ales este cel mai prost posibil pentru o asemenea măsură și anticipează că mai bine de jumătate dintre beneficiari se vor grăbi să revină după gratii, nu la răcoare, ci la căldurică asigurată gratuit.

 

"În sezonul rece e o nebunie să dai grațiere. Între 60 și 80% din cei care ar părăsi penitenciarele s-ar întoarce în cel mai scurt timp în acel loc unde au casă și masă în mod gratuit. Și întoarcerea asta nu s-ar face în baza unei cereri, știm bine... Orice cetățean cu capul pe umeri s-ar opune unei politici publice dezastruoase care ar pune în pericol cetățenii. Iar eu, ca cetățean, mă încadrez în cei 91% de români care acum o săptămână au spus NU unei inițiative în acest sens", a comentat Danileț.

Acesta spune că, dacă o altfel de lege va apărea, ca magistrat o va pune în aplicare imediat, fără nicio obiecțiune... "Așa cum am făcut cu legea recursului compensatoriu, când am pus în libertate violatori, criminali, tâlhari, hoți mai repede decât au stabilit judecătorii ce i-au condamnat, numai pentru că niște politicieni au vrut asta, fără nicio consultare, fără niciun studiu de impact, fără niciun plan de reintegrare a lor socială. Le-au dat drumul pe stradă, pur și simplu, unora rămași fără familii, fără case, fără locuri de muncă. Iar acum, la un an după, sunt înapoi aproape toți. Și cu ce preț...", a scris Danileț, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

"Profesia mea de judecător nu îmi obturează însă ocupația de cetățean. Am jurat să apăr drepturile și libertățile oamenilor, nu să îi pun în pericol și să deservesc fărădelegii", a mai scris judecătorul.

Declarațiile acestuia vin după ce, duminică, liderul PSD, Liviu Dragnea, spunea, referindu-se la amnistie și grațiere, că este o obligație pentru coaliția PSD-ALDE să repare nedreptățile și abuzurile (VEZI DETALII). 

Back To Top