Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Un medicament împotriva tusei, foarte cunoscut,comercializat și în țara noastră și pe care medicii îl recomandă inclusiv copiilor a fost retras de la vânzare.

 

Agenţia naţională pentru medicamente din Franţa, în colaborare cu producătorul, a decis să suspende autorizaţia de punere pe piaţă a Pneumorel, vândut în România sub numele de Eurespal, a anunțat Digi 24.

Hotărârea a venit după ce noi studii, făcute în ultimul an, au arătat că substanţa activă, fenspiridă, poate provoca aritmii cardiace.

Sursa citată menționează că, în Franţa, producătorul a retras medicamentul în toate formele sale, pastile şi sirop, din farmacii şi depozite. De asemenea, a cerut medicilor să nu-l mai prescrie. În plus, cei care fac tratament cu Pneumorel trebuie să înceteze imediat şi să ducă flacoanele sau cutiile rămase la distrugere.

Autorităţile franceze le-au informat pe cele europene, care vor investiga situaţia ca să formuleze un răspuns unitar pentru întregul continent.

Agenția Națională a Medicamentului din România nu a lansat nicio informare pe acest subiect, până acum.

Update - Reacția ANMDM:

Eurespal a fost retras și de pe piața din România

Foto: dcmedical.ro

Back To Top