Categorie: Știri naționale

Incident șocant la Tulcea, unde o elevă, care abia își luase permisul, ar fi vrut să intre cu mașina într-un grup de colege, după care ar fi snopit în bătaie o fată din clasa a 10-a.

Agresoarea ar fi vrut să se răzbune pe una dintre adolescente. Mama victimei atacului petrecut acum o săptămână, în apropiere de Liceul Agricol Nicolae Cornâşeanu, din Tulcea, a făcut plângere la poliţie şi a mers cu fiica ei la spital, pentru că aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit observator.tv.

"Astăzi la ora 10 (vineri – n.r.), cred că era un grup de eleve de la Liceul Agricol şi erau să fie omorâte de o altă elevă. Aceasta a vrut să le calce cu maşina, fetele au fugit, iar pe fata mea a bătut-o. Am sunat la poliţie şi la ambulanţa şi, da, vreau să ajung mai departe cu acest caz. Agresoarea este clasa 12-a la același liceu, iar grupul fetelor, clasa a 10-a", a povestit mama adolescentei bătute pentru Tulcea Noastră.

Poliţia a deschis dosar penal adolescentei agresive, aceasta fiind cercetată pentru loviri şi alte violente. Observator.tv menționează că anchetatorii urmează să vizioneze și imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă, dacă filmările vor reliefa că agresoarea a vrut să dea cu maşina peste victimă, încadrarea se poate schimba în tentativă de omor.

Foto ilustrație

Back To Top