Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Procurorii militari de la Parchetul General au extins acuzaţiile în dosarul privind violenţele de la protestul din 10 august 2018 pentru trei dintre şefii din Jandarmerie.

 

Surse judiciare citate de Mediafax au dezvăluit că au fost extinse acuzațiile  pentru trei șefi din Jandarmerie, respectiv Cătălin Sindile, Laurenţiu Cazan şi Sebastian Cucoş. Decizia vine după ce procurorul general interimar, Bogdan Licu, a declarat joi că va avea o întâlnire cu şefii principalelor structuri de parchet din cadrul Ministerului Public, dar şi cu reprezentanţii secţiei parchetelor militare cu care va discuta despre evoluţia dosarului privind protestul din 10 august 2018.

Şefii din Jandarmerie au fost puşi  sub acuzare în acest dosar pe 21 septembrie 2018, fiind anchetați pentru abuz în serviciu, participaţie improprie la purtare abuzivă, participaţie improprie la fals intelectual, participaţie improprie la uz de fals.

În aceeași cauză a mai fost pus sub acuzare secretarul de stat în MAI Dan Mihai Chirică.

Procurorii de la Parchetul General au înregistrat sute plângeri penale din partea unor persoane care au avut de suferit în urma intervenţiei jandarmilor la protest.

După protestul violent din 10 august 2018 a fost deschis și un dosar penal şi pentru ultraj, pentru că mai mulţi jandarmi au fost răniţi de către protestatari.

Foto: Adriana Neagoe (Reuters)

Back To Top