Categorie: Știri naționale

Acuzații grave ies deja la iveală în cazul presupusului criminal în serie din Caracal. În timp ce părinții reclamau dispariția fetei lor (VEZI DETALII), Alexandra ar fi reușit să sune la 112, dar STS a furnizat date greșite privind localizarea apelului.

 

"Mă aflu într-o casă veche, aproape părăsită, iarbă în curte. Are doi câini lupi, e într-un service", ar fi spus fata în apelul de la 112, potrivit unor surse din cadrul Poliţiei, citate de Mediafax.

Dezvăluirea a fost făcută de reprezentanții Poliției Române. "A fost un apel de la fata dispărută pe 24, ieri, cei de la STS ne-au transmis o arie în Munţii Apuseni şi trei locaţii greşite. Au mers cei de la IPJ Olt acolo şi nu au găsit nimic. Cei de la Dolj care se aflau în zonă s-au implicat cu ce aveau. Aşa au ajuns în zona locaţiei respective şi au văzut o maşină care fusese de câteva ori pe imagini. La şase dimineaţa au făcut percheziţiile şi au găsit într-un butoi mai multe rămăşiţe umane cu nişte inele, bijuterii. Rămăşiţele vor fi expertizate", a declarat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, pentru Mediafax.

Conducerea Serviciului de Telecomunicaţii Speciale nu a avut, până la această oră, o reacţie pe acest subiect.

La locuința suspectului ar fi fost găsite bijuterii ale fetei dispărute, dar și mai multe rămășițe umane.

Sursa foto: mediafax.ro

Back To Top