Categorie: Știri naționale

Metallica a susţinut miercuri seară un concert pe Arena Naţională din Bucureşti, iar ulterior membrii trupei rock au anunţat că au făcut o donaţie de 250.000 de euro pentru proiectul derulat de asociaţia "Dăruieşte Viaţă" de construire a unui nou spital de pediatrie oncologică.

 

Prin fundația sa All Within My Hands, trupa a donat 250.000 de euro pentru proiectul propus de Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu de la "Dăruiește viața". „Metallica se alătură iniţiativei. Suntem o comunitate uriașă și construim împreună un spital”, au scris reprezentanţii asociaţiei pe reţelele de socializare.

Primul spital de oncologie și radioterapie pediatrică din România va avea 9 niveluri, 6 etaje și 12.000 mp, potrivit site-ului asociației. Proiectul este finanțat exclusiv din donații de la persoane fizice și companii.

Aceasta nu a fost singura surpriză pregătită de legendarii rockeri americani cu ocazia venirii la Bucureşti. În timpul concertului de aseară, ei au cântat, acompaniaţi de zecile de mii de spectatori, piesa "De vei pleca" a formaţiei IRIS. Momentul, care a surprins plăcut mulţi iubitori ai genului, vine după ce, la mai multe festivaluri organizate în România în această vară, diverşi artişti internaţionali au încercat să fie pe placul publicului autohton prin interpretarea unor manele.

 

Back To Top