Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Șeful Casei Regale, Majestatea Sa Principesa Margareta, Custodele Coroanei, a decis repatrierea osemintelor Reginei Mamă Elena, care vor fi înhumate  la Curtea de Argeș.

 

Reprezentanții Familiei Regale a României au anunțat public, marți, că "Regina Mamă Elena va odihni în noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală de la Curtea de Argeș, alături de fiul ei, Regele Mihai I".

Sicriul cu osemintele va ajunge la Otopeni pe 18 octombrie, iar ceremonia va avea loc pe 19 octombrie, programul detaliat urmând să fie anunțat pe 11 octombrie, se mai arată în comunicatul transmis de Familia Regală.

Prinţesă a Greciei şi a Danemarcei, Elena s-a căsătorit cu Principele Moştenitor Carol al II lea în 1921 şi l-a născut pe Mihai. Căsnicia Elenei şi a lui Carol al II-lea a fost o speranţă pentru dinastia română, dar s-a năruit în 1925, când Carol a renunţat la prerogativele sale regale pentru a rămâne în străinătate cu o altă femeie, se arată într-un reportaj realizat de TVR, care anunța negocierile între Familia Regală și autoritățile elvețiene, pentru repatrierea osemintelor.

Principesa Elena s-a ocupat de educaţia fiului său, care a devenit rege la 5 ani şi 8 luni, după moartea Regelui Ferdinand.

În timpul primei domnii a Regelui Mihai, Elena a divorțat de Carol, la presiunile pe care le-a făcut acesta din străinătate. În 1930, odată cu reîntoarcerea lui Carol, românii visau să-i încoroneze la Alba Iulia, ca pe Regii Ferdinand şi Maria. Însă Carol al II-lea  a obligat-o pe principesa Elena să părăsească România și i-a permis să își vadă fiul doar două luni pe an.

Principesa Elena s-a stabilit la Florența. După înlăturarea lui Carol al II-lea, mareşalul Ion Antonescu i-a cerut să se întoarcă în țară şi i-a dat titlul de Regină Mamă și apelativul "Majestate". Regina Mamă Elena a împărtăşit soarta Regelui Mihai şi a trăit în exil. În ultimii ani de viaţă, s-a mutat în Elveţia, alături de fiul său. A murit pe 28 noiembrie 1982. Nu și-a mai văzut visul împlinit, acela ca regimul comunist să cadă, iar ea să poată reveni în țară, alături de fiul ei.

Back To Top