Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Coordonatorul Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a publicat vineri seară, pe pagina sa de Facebook, un mesaj video în care comentează înregistrările de la Colectiv apărute în premieră în spațiul public acum două zile (VEZI DETALII) și în urma cărora Parchetul Militar a început deja o anchetă care vizează intervenția pompierilor în primele minute după incendiu (VEZI DETALII).

 

Secretarul de stat în MAI spune că filmul "nu aduce aspecte noi asupra intervenţiei. El arată câteva secvenţe de intervenţie şi în aceste secvenţe se văd pompierii, mai ales într-o anumită locaţie, unde se scoteau victimele şi, din păcate, decedaţii de acolo. Nu arată per ansamblu toată intervenţia. Mai mult decât atât, acest film prinde primele momente, momentele în care nu toate echipajele sosiseră, nu existau destule tărgi, nu existau destule materiale, dar el nu arată în acelaşi moment locul unde erau duşi răniţii şi unde au fost trataţi, departe de locul unde se filma. Toate aceste aspecte o să intrăm în amănunt asupra lor şi asta cred că se doreşte din partea noastră când vom organiza conferinţa de presă. Dacă se doreşte, putem să obţinem şi păreri din alte ţări asupra acestor filme, ţări care au trecut prin astfel de situaţii".

Raed Arafat susține că "intervenţia de la Colectiv a fost una foarte specifică şi o intervenţie, o tragedie cu care nu s-a mai confruntat deloc ISU Bucureşti-Ilfov, motiv pentru care noi am început să organizăm cursuri de răspuns la astfel de situaţii, pe lângă exerciţii", iar "nimeni nu are dreptul să vină să diminueze încrederea într-o instituţie extrem de importantă per ansamblu pentru Bucureşti, dacă vorbim de ISU BIF, dar pentru ţară dacă vorbim de IGSU. Încercarea de a reduce încrederea în această instituţie nu va face decât să îngreuneze intervenţiile acestei instituţii pentru populaţie".

Coordonatorul DSU spune că, de fapt, "de doreşte creşterea nivelului emoţional până în data de 30 (30 octombrie, data la care se împlinesc patru ani de la tragedie - n.r.) şi folosirea acestui lucru într-un sens sau altul. Nu ştiu care este motivul, oricum cineva încearcă să crească la nivelul populaţiei furia şi nemulţumirea şi să o îndrepte împotriva unor instituţii şi împotriva unor persoane. Cred că unica soluţie este ca populaţia să se gândească foarte bine la ce găseşte pe Facebook".

Raed Arafat a anunțat că nu își va da demisia, dar nu va ezita să plece din funcție dacă i se va cere acest lucru. "Eu vreau să vă spun că îmi pare foarte rău de ce se întâmplă şi îmi cer scuze eu pentru tot ce se întâmplă la acest moment, pe plan naţional cu această temă, dar ce vreau să vă asigur este că împreună şi cu pompieri şi cu colegii de la ambulanţă şi de la toate serviciile de urgenţă care funcţionează acum în ţară toţi vă stăm la dispoziţie. Toţi suntem în serviciul dumneavoastră şi vă rog ca în continuare să aveţi încredere în aceşti oameni, pentru că în acest moment alţii nu avem. Încercăm să le ridicăm nivelul, încercăm să îi pregătim, încercăm să ne pregătim din ce în ce mai bine, din păcate acest lucru nu poate fi făcut peste noapte şi este un proces continuu care trebuie să aveţi încredere în el pentru că numai aşa putem să dezvoltăm instituţii care sunt puternice şi care sunt în serviciul dumneavoastră. Nu le facem pentru noi şi le facem pentru dumneavoastră”, a mai spus Raed Arafat în mesajul care poate fi vizionat integral aici.

Back To Top