Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

La patru ani de la experiența groaznică a tragediei de la clubul Colectiv, aflăm că a fost nevoie de două săptămâni pentru ca o femeie aflată în stare gravă să poată fi operată. Femeia a suferit arsuri pe aproape jumătate din suprafața corpului, în timp ce lucra prin gospodărie. A fost preluată de Spitalul de Urgență din Slatina și transferată la Brașov, apoi la Iași. Cazul femeii readuce în lumină neputința sistemului de sănătate, când vine vorba de pacienții cu arsuri grave.

 

Femeia de 60 de ani dintr-o localitate din județul Olt a suferit arsuri severe în urmă cu două săptămâni. În tot acest timp, a fost plimbată prin trei orașe din țară: Slatina, Brașov și Iași, informează Digi 24. „Dacă o transferau de prima dată la un spital bun, eu cred că nu se mai ajungea în situaţia asta. (...) Au pasat-o, efectiv, dintr-un spital într-altul”, spune Constantina Olaru, fiica pacientei.

Inițial, femeia a ajuns la spitalul din Slatina. După ce i-au curățat rănile și au stabilizat-o, conform protocolului, medicii de aici au cerut transferul către un spital de rang superior, specializat în îngrijirea marior arși. Cu atât mai mult cu cât femeii i s-au descoperit bacterii periculoase. În vederea transferului s-a găsit un singur loc, în Spitalul Județean din Brașov, către care pacienta a plecat a doua zi. Odată ajunsă în Brașov, i-au fost făcute alte analize, iar coordonatorul secției de mari arși a spus familiei că pacienta este într-o stare mult mai gravă decât i-ar fi prezentat-o colegii de la Slatina. Așa că a început imediat procedura de transfer către cel de-al treilea spital: Sf. Spiridon din Iași. Și acesta cu competență în tratarea pacienților cu arsuri grave.

Abia după 12 zile a fost aprobat transferul. În tot acest timp, în unitatea din Brașov, pacientei i s-a făcut doar toaletarea rănilor, spune fiica acesteia. Femeia precizează și că medicul din Brașov a spus că nu poate interveni chirurgical mai devreme de 22 de zile. Totuși, odată ajunsă în Iași, medicii de aici au dus-o imediat în sala de operații și au reușit să îi pună grefe pe 8% din răni, mai notează sursa citată.

Back To Top