Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Anul trecut, statul român a cheltuit peste 7 milioane de lei pentru extrădarea românilor care au comis infracţiuni în străinătate. În primele 10 luni ale lui 2019, tendinţa s-a menţinut: extrădări în valoare de 5 milioane de lei. Lunar, 60 de români sunt aduşi în ţară, după ce încalcă legea în alte state.

În primele 10 luni ale acestui an, România a cheltuit aproape 5 milioane de lei pentru a-i aduce în țară pe infractorii ce au comis fapte penale în alte state, informează Digi24. Peste 600 de persoane au fost extrădate și dintre ele peste 530 au comis faptele în state membre UE. Sunt, evident, şi cazuri în care statul readuce în ţară persoane condamnate pentru fapte comise aici, dar care între timp au fugit peste graniţe. Un exemplu este extrădarea din luna mai a fostului primar al Constanței, Radu Mazăre. Statul român a plătit 10.000 de euro pentru a-l extrăda pe fostul edil din Madagascar. Este o sumă mare, dar explicația este legată de faptul că, pentru ca misiunea să fie dusă la final, a fost nevoie de cazarea polițiștilor care au fost delegați. Tot anul acesta, în luna noiembrie, polițiștii au cooperat cu autoritățile franceze pentru a-l extrăda pe interlopul Marius Crăciun din orașul Lyon. El fugise din țară pentru că urma să fie arestat într-un dosar de trafic de cocaină. 

Anul trecut, cele mai multe extrădări au fost făcute din Marea Britanie şi Italia. În total, în 2018, România a plătit peste 7 milioane de lei pentru finalizarea unor astfel de misiuni, mai notează Digi24.

(Foto: Pro TV)

Back To Top