Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiul Caracal, este bănuit că, în această dimineață, ar fi cel are a amenințat-o pe casiera unei săli de jocuri cerându-i banii din seif. Individul a fost identificat și dus la audieri, dar a reușit, la scurt timp după aceea, să fugă din sediul Poliției.

 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, duminică dimineaţa, în jurul orei 7.30, poliţiştii au fost sesizaţi despre comiterea unei tâlhării la o sală de jocuri de noroc din Caracal.

 "Din primele cercetări se pare că un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc, ar fi ameninţat casiera localului respectiv, solicitându-i banii din seif. Bărbatul bănuit de săvârşirea faptei a fost identificat şi în prezent este la sediul Poliţiei Municipiului Caracal, unde este audiat de către poliţişti", au anunţat reprezentanţii IPJ Olt, citați de Agerpres.

Potrivit unor surse judiciare casiera ar fi fost ameninţată cu o sticlă şi i-ar fi dat tânărului suma de 9.000 lei.

Ulterior, însă polițiștii au revenit cu un anunț neașteptat referitor la această anchetă. "În urmă cu aproximativ 15 minute, bărbatul bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie din aceasta dimineaţă a fugit din sediul Poliţiei Municipiului Caracal. Forţe sporite din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt sunt angrenate în activităţi de căutare", au anunţat reprezentanţii IPJ Olt, potrivit aceleiași surse.

În cauză au fost dispuse verificări interne privind acţiunea poliţiştilor.

Back To Top